Over HBc

Administratiekantoor HBc is in 2015 opgericht door Marja van de Haar.

Met administratiekantoor HBc is voor mij een lang gekoesterde wens uitgekomen. Door administratiekantoor HBc ben ik in staat ondernemers op financieel en administratief gebied behulpzaam te zijn. Als financiële duizendpoot heb ik de afgelopen 25 jaar veel ervaring opgedaan in diverse branches (bouw, agrarische sector, metaalindustrie en automotive) en op verschillende niveaus, variërend van administratief medewerker tot en met hoofd financiële administratie. Hierdoor zijn alle financiële en administratieve werkzaamheden de revue gepasseerd; van het inrichten van administraties tot en met het samenstellen van de volledige jaarrekening. In deze periode is kennis opgedaan met de volgende boekhoudpakketten; Exact, Twinfield, AccountView, Snelstart en E-boekhouden.

In 2012 heb ik de opleiding assistent controller afgerond. Aanvullend hierop heb ik in 2013 de post-HBO opleiding "Financial Controller" gevolgd en succesvol afgerond.

Voor mij is een persoonlijke begeleiding erg belangrijk. Ik denk graag met u mee, zodat u zich bezig kunt houden met ondernemen!

Per1 januari 2018 ben ik een samenwerkingsverband aangegaan met Peter van Bussel. Samen zijn wij Team HBc gestart. Zie ook onze website www.teamhbc.nl